Reparaties

Vakkundig & vertrouwd

De werkplaats

Klok reparatie en horlogereparatie in Friesland

Het klokkenatelier van Tjitte Talsma is idyllisch gelegen in Friesland, even buiten Aldtsjerk, niet ver van Leeuwarden. Hier worden alle soorten uurwerken vakkundig gerepareerd en gerestaureerd.

Tjitte is al sinds zijn jeugd een gepassioneerd liefhebber van klokken. Hij doet de hele dag niets liever dan bezig zijn met zijn vak. Een echte vakman. Met de juiste nauwkeurigheid, het juiste gereedschap en de juiste vakkennis wordt een uurwerk dusdanig gerepareerd, dat de klok zijn originaliteit behoud.

Vijf jaar garantie en prijsopgaaf vooraf

Op zijn reparaties, die bestaan uit groot onderhoud, geeft hij maar liefst vijf jaar garantie. Door zijn werkwijze heeft Tjitte een goede naam opgebouwd. Vrijwel alle nieuwe klanten komen via mond-tot-mond reclame bij hem. Niet alleen uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland, Europa en zelfs Amerika en Japan.

Wanneer een klok ter reparatie wordt aangeboden, wordt er altijd van te voren een prijsopgaaf gegeven.

Het is fijn dat er zoveel klanten vertrouwen hebben in mijn werkzaamheden. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er momenteel een lange wachtlijst is. Dank voor uw begrip.

How it's made - Klokken

We nemen een kijkje bij Tjitte Talsma, Friese klokkenmaker gevestigd in Âldtsjerk. een exlusieve kijk op een door hem verrichte reparatie van een klok.
unsplash_u_RiRTA_TtY.jpg
unsplash_4ILPm6d_GLo.jpg
unsplash_T_o1foxyZJY.jpg
unsplash_f2xfTOv0p9Y.jpg
unsplash_GA-FJclxkc8.jpg
unsplash_Xe7BUe4uFBA.jpg