Reparatiesvakkundig & vertrouwd

Reparaties

vakkundig & vertrouwd

Het horloge-en klokkenatelier van Tjitte Talsma is idyllisch gelegen in de Friese weilanden, even buiten Aldtsjerk, niet ver van Leeuwarden. Hier worden alle soorten uurwerken vakkundig gerepareerd.

Tjitte is al sinds zijn jeugd een gepassioneerd liefhebber van klokken. Hij doet de hele dag niets liever dan bezig zijn met zijn vak. Een echte vakman. Met de juiste nauwkeurigheid, het juiste gereedschap en de juiste vakkennis wordt een uurwerk dusdanig gerepareerd, dat de klok zijn originaliteit behoud.

 Op zijn reparaties, die bestaan uit groot onderhoud, geeft hij maar liefst vijf jaar garantie. Door zijn werkwijze heeft Tjitte een goede naam opgebouwd. Vrijwel alle nieuwe klanten komen via mond-tot-mond reclame bij hem. Niet alleen uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland, Europa en zelfs Amerika en Japan.

Wanneer een klok ter reparatie wordt aangeboden, wordt er altijd van te voren een prijsopgaaf gegeven.

 

Het is fijn dat er zoveel klanten vertrouwen hebben in mijn werkzaamheden. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er momenteel een lange wachtlijst is.

Dank voor uw begrip.

How it's made

"Het is een prachtig vak."

Let op
Beste mensen,

Dankzij uw geduld lukt het mij goed de achterstand weg te werken. Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat de goede kant op. In de loop van dit jaar, laat ik u weten wanneer er weer ruimte is om reparaties aan te nemen. Bedankt tot zover.

 

Vriendelijke groet,
Tjitte Talsma